Wednesday, April 6, 2011

Mencuri Dalam Masa 3 Saat


Salam my readers. Sorryyy sangat lama tak update blog. Gila busy lately ini dengan kerja-kerja dekat office. Dan nak pocah kopalo den ni hah! So aku nak korang try usha pencuri yang amat hebat ini. Dalam masa 3 saat je sahaja dia boleh mencuri beg tangan dalam sebuah kereta.



Pencuri Hebat


Dalam sekelip mata sahaja dia berjaya mencuri beg tangan. So cek nak nasihatkan hangpa kat luaq sana lah kan. Jangan sesekali korang letakkan barang beharga korang disebelah seat pemandu kitika anda sedang memandu. SEKELIP MATA sahaja dah boleh leeesssaaaapppppppppp!

p/s: Tapi hebat lah pencuri nih!





7 comments:

Fatin Aliyya said...

pergh sekelip mata jek lesap teruih.bahaya gilos cmni

Marya Hana . said...

OHH kes ni banyak zaman sekarang.
bini aziz m.osman pon penah kena.
so hati2 lah lepas ni.. :)

aisyah kirana said...

mak aihhh . teroknya rakyat malaysia .

misz aisya said...

astagfirullah hal azim..
kesiannye org yang kena tu..

kucarkacir said...

bohhh..
dasatnyeeee..

Dilakochan said...

Hah cara ni dkt area dwitasik cheras tuuu... mmg selalu kena. selamba je di pecahkan tingkap kete tu!

menakutkan..kalau aku drive mmg aku letak handbag kat kaki! tak berani letak kat seat sebelah!

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

baiklah nasihatmu ku terima huhuhu

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails