Tuesday, May 3, 2011

Good Bye Readers


G O O D - B Y E

Assalamualaikum.

To all my readers yang banyak support perjuangan aku dalam dunia blogging ini. Hari ini aku nak mengucapkan selamat tinggal dekat korang semua. Susah aku nak buat keputusan ini. Bukan senang aku nak pisahkan diri aku dengan dunia blogging ini. Tapi setelah aku fikir banyak-banyak aku TERPAKSA meninggalkan dunia blogging ini. Aku tak pasti sama ada sekejap ataupon lama ataupon selamanya. Tapi yang pastinya buat masa ini aku akan berhenti dari segala activity di social networking termasuk blog, facebook and twitter. Thanks for all the supports yang aku terima dari korang. A BIG THANKS!!! If ada masa kita berjumpa di luar sama-sama tegur lah ye. =)

p/s: Doakan yang terbaik untuk aku di SANA. Bye-bye.




20 comments:

aisyah kirana said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaa .
nk nges ni . tc bro .

Fatin Aliyya said...

la, nepr nk tglkan dunia blogging?sedihnya...come back coz we, ur raders ae always waiting for u lovely writing.take care.

...:i'm ezza haniza:.... said...
This comment has been removed by the author.
Sang Penglipur Lara said...

Setiap drama bersiri bermula dengan satu episod dan berakhir dengan episod yang lain. Kadang-kadang ada sambungan, kadang-kadang hanya satu musim. Good bye, kawan.

teeha said...

kenapa ? btw , please taking care of yourself . we'll always waiting for u :)

Dilakochan said...

Akn rindu tulisan kau nnt!
Doakan yg terbaik tuk ko carl!

niDa said...

betul ke ni bukan gimmick??? alaaa.....

Fatin Nadiah said...

ok.. take care bro
good luck in everything :)

Pink Frogy said...

nak pi mana??? apa pun all the best n gooed luck

teha said...

carl nak g mane??

Whoda said...

eh?? knape?? tetibe? =(

Raihana Izzati said...

Ramai btol orang nak idle sekarang *sigh

Luck.

name yg sedap said...

sob3 =(

Cik Nursya said...

pe2 pun gud luck carl..

AUR said...

Gud Luck bro!!!...

whitelilies island said...

wat hapen?

muhsin.aminudin said...

be the best, bring the rest

nisa said...

nape ek?

Anonymous said...

lol

*cimOt* said...

kenape kenapa??
alahaiiii..aku nak citer joho..citer hujan..citer belle..citer ko yg mcm2 tu..hmmmmmm

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails