Thursday, June 9, 2011

Will You Marry Me If I Do This Way?


Korang ada masa terluang selama 15 minit? Korang ingin isikan hidup korang dengan lebih bermakna? Korang ingin satu clip video yang boleh membuatkan korang terharu sampai nak menitiskan air mata dan korang akan cakap wathafak whatafak whatafak!! ?

HA! SILA TONTON VIDEO INI. TQ.

Will You Marry Me If I Do This Way?




16 comments:

mira cha0s said...

awwww....

bella dela rosa said...

gile laa

hazman aka species1980 said...

Proposal yang cukup brilliant....

SyahmiFikri said...

ades.. patot la duk heboh sangat benda nie dalam facebook.. hehhee

Melz said...

cari video kawen nampak . haha , kawen jangan lupa ajak guwa der!

Sufiah Razak said...

gile...ni br propose.dh mcm disneyland plak tgoknye..huhu

Carl Samsudin said...

Sebab nak kawen lah tengok2 video kawen!

Zinnirah Humaira said...

nak kawen nak kawen.. ^^

mardhia yusof said...

sweeeeet gilaaa!!!

Fina Fento said...

dem. termenangis.
ini sweet..*kesatairmata

cik aletheea : said...

erk......giler menankutkan la style porpose mamat nie...

Carl Samsudin said...

sweet kan? aduhai... melting!

Zue Zoey said...

omaiiiiii! nangis okeh. nangis mcm terharu gyler! so sweeeeeeettttttttt

nn said...

nangis sekali dengan the bride. tapi cam, gambar tak cantik lah kan. maybe afterwards boleh buat another ceremony with proper wedding dress. *gedik*

::Terbang Bersamaku::: said...

nie wedding proposal paling romantic n sweet~melting... (^___^)

kupaf said...

wathafak whatafak whatafak!! ?
hahaha damn! jantan pun boleh titis air mata klau cani. nice!!

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails