Saturday, July 30, 2011

Sokong Negara Pon Kene Saman!



Assalamualaikum

Ralat. Ralat. Ralat.
Ralat khamis lepas sebab kereta aku kene saman parking tepi jalan dekat Stadium Bukit Jalil. Aku bukan pi sana bersuka ria nak pergi main bowling ke, dating ke, tengok wayang ke. Aku pi sana sebab nak sokong skuad kebangsaan. Sekali lagi. Sokong skuad KEBANGSAAN! Parking lot dekat stadium tak cukup nak buat macamana?! If cukup dah lama dah aku parking dekat stadium tu. Parking lot dekat perhentian bus sementara bukit jalil tempoh hari kau tutup. Macamana?! Kecewa kene saman sebab support negara. Bertimbang rasa sikit lah. 

p/s: Nak duit sebab piliharaya dah nak dekat. Nak buat camna. Support negara pon kene saman.


4 comments:

hazman aka species1980 said...

Patutnya diorang kena ada la BUDI BICARA.... bukan tak tahun memang ramai giler orang akan datang...haisshh....

Carl Samsudin said...

Betol tu. dah tau ramai orang sangat. apa salahnya bertimbang rasa. bukan taknak parking ditempat yang betol. Masalahnya parking semua full. macamana?

LynN LoLa~~ said...

mase ni lah diorang yg berkenaan tu akan kate " uisy rezeki2~~ banyak kete leh kene saman nih! "

Dilakochan said...

Mmg aku dh tahu masa ni lah depa akan cekau seman kete beratus2!!

Bukan depa kesahhh!

Ntah xde budi bicara langsung..

Nasib lah aku x msk bukit jalil serikk! park dkt BTS! huhu

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails