Monday, July 4, 2011

Gadis Gedik


" gadis yang gedik selalu dibenci oleh gadis yang tak gedik "
" gadis yang gedik memang disukai oleh geng-geng lelaki bernafsu naga "
" gadis yang gedik ditempat kerja selalunya nak pakai bikini je kalau boleh "
" gadis yang gedik ini kebanyakanya terbentuk gediknya di sekolah lagi "
" gadis yang gedik berkumpulan selalunya rasa macam bagus "
" gadis yang gedik berseorangan selalunya nak kene rogol "
" gadis yang gedik memang suka camwhore - ingat kiut agaknya "
" gadis yang gedik ini selalunya kata gediknya natural "
" gadis yang gedik ini selalunya bertukaran pasangan "
" gadis yang gedik ini nak mampos awal agaknya "

korang nak jadi gadis yang gedik tak! aku lempang kang bontot gedik kau.

p/s: lelaki  bila nak kawin dia cari gadis yang tak gedik.


15 comments:

miss_hazwanie said...

saya sukaa statement yg akhir tuu .
haha ;D

Halusinasi said...

gadis gedik ptt ditukarkan minah gedik..hehe

zoe said...

haaa betul ni mesti kes ko kene goda pompuan gedik la ni sampai dah nak termuntah kot, sebab tuh entry ni paling cool! hahaha

delarocha said...

well said bro

Dilakochan said...

Adekah gadis gedik tuh pe'el nya akan menonjol bila berada didepan kumpulan lelaki, dan tiba menjadi terkinja kinja x tentu pasal..?

Carl Samsudin said...

Gadis Gedik kadang-kadang best. Tapi mostly macam sial je perangai.

z said...

wuhuuu..ouch!hee

nina zarina said...

hahahaha~

mizzkechique said...

tak sesuai dipanggil gadis.. huhuhu.. gadis ni biasanya ayu... minah gedik sgt ok...

suke statement yg last..haha

qeef... said...

terbaek!!

Pyka Rahmat said...

gua gedik takkkkk.

laskar pelangi said...

gadis gedik patut letak dalam lokap je. WAHAHA

(tetibe jerk)

Adibah Khairah Natalie said...

gedik santai...bhahahaha

Carl Samsudin said...

Jngan lah jadi gegedik sangat eh. Rasa macam nak lempang jek. Cukup2 lah zaman gedik gedik tu.

muhammad hasmi said...

biasanya gadis gedik nie,x senang nk bg dara.

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails