Tuesday, July 5, 2011

GEGO 2011 : The Next Wave


GEGO 2011 : The Next Wave

Assalamualaikum and Helloooooooooooo JOHO!

 Ini ada berita terbaik untuk peminat tegar JOHO. Tak kira yang berada di sekitar Johor Darul Takzim atau di luar negeri Johor. Pada 8 July 2011 bersamaan dengan hari Jumaat, JOHO dengan rasminya akan menganjurkan satu event yang diberi nama GEGO 2011 : The Next Wave. Pada yang pergi event GEGO 2010 tahun lepas pasti akan ketagih event seperti ini dimana segala jenis umat manusia akan berkumpul dan menikmati segala jenis bentuk seni yang berada pada event tersebut. So, untuk tidak menghampakan korang, sekali lagi JOHO mengadakan GEGO 2011 : The Next Wave di Bukit Timbalan, Johor Bahru!

Terlampau banyak aktiviti yang akan JOHO sajikan untuk korang semua pada hari tersebut termasuklah:

Car Boot Sales!
Exhibitions and Galery!
Lifestyle Booth featuring longboard, fixed bike, mountain bike and etc!
Longboard Demo/Gathering!
Skateboard Gathering!
Open Mic Session!
Acoustic Performances!
Liga Baling Selipo!
KBNL show!
Concert GEGO 2011!
Dan Banyakkkkk Lagi!!!

 So! Pada hari Jumaat (8 July 2011) ini bermula dari pukul 3pm sehingga lewat malam jom lah sama-sama kita berkumpul enjoy the event sambil berkenalan dengan kawan-kawan baru yang mungkin sama minat dengan korang! Dekat sini jugak lah platform untuk korang cari jodoh. Dijangkan dengan beratusan hot chicks and guys yang akan datang. Gua berani potong jari if setiap 5 minit korang tak boleh nampak hot chicks or guys lalu depan mata korang. Crossing finger!

 The Art Exhibitions
JOHO menampilkan - KUKUBESI, AUR & ARAH, EIGHTYFOURCUBE CUBIES, THE SUPERSUNDAY, LOMONATICS.

The Bands
JOHO menampilkan - PLAGUE OF HAPPINESS, STATIK, KBNL, I'M PULSE, DJ DIMAS, DEWATA, KHOTAL, FYNN JAMAL, THE FULL PLEDGE MUNKEES.


TAK CUKUP HEBAT LAGI KE NAMA-NAMA DEKAT ATAS NI ??!!

APA TUNGGU LAGI! MARI BERGEGO BERSAMA JOHOLOVERS YANG LAIN!!

Pada korang yang terlepas GEGO tahun lepas cuba korang check it out video dekat bawah ini. If korang rasa tahun lepas dah cukup meriah. Apatah lagi tahun ini. Jangan menyesal sudah lah nanti yeh!







GEGO 2010 


p/s: Gua sanggup turun dari KL semata-mata GEGO 2011 lah sial! Lu orang apa tunggu lagi!



7 comments:

kluxorious said...

saya suka la MC GEGO ni :3

Carl Samsudin said...

gedik tau!

EB said...

Manggisan!!!!

UDi said...

thanks for welcome!!!

Fizal Johari said...

thanx for welcome! jangan carl....hahah

meydi suka suka said...

tumpang share bro

melon. said...

congratulations, it was awesome.

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails