Tuesday, August 9, 2011

Benarkah Nor Arlene Adalah Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara ?

Assalamualaikum

 Pertama-tama kalinya aku ingin memohon maaf atas entry aku semalam "Nor Arlene Tan binti Khalid" dengan mengatakan Nor Arlene Tan sebagai Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara tanpa unsur periksa terlebih dahulu. Ini semua bermula dengan keluarnya report dari kumpulan Gaysec sempena Ops Ramadhan tentang siapakah identiti sebenar Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara. Aku sendiri belum mengenal pasti bagaimanakah kumpulan Gaysec ini dapat mendedahkan identiti sebenar Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara. Secara mendalam atau secara asal boleh je. Yang penting Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara masih diluar sana berpejuangkan agenda murtad dengan mencaci hina agama Islam yang dikasihi.

 Di sini juga aku ini menjelaskan kemungkinan juga si Nor Arlene ini adalah Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara atau tidak. If tidak sekalipun, kemungkinan si Nor Arlene ini berkawan atau kenal dengan Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara ini. Mungkin Nor Arlene dapat membantu misi menjejak Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara dengan mengeluarkan kenyataan. Kita sama-sama tunggu kenyataan dari Nor Arlene Tan Khalid tentang kes yang mengaitkan dirinya dengan Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara.

Bagi sesiapa yang belum pernah menjenguk blog Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara bolehlah korang melawat blog ini dan cuba berfikir panjang. Dibawah aku sertakan link ke blog Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara:


p/s: Tak sanggup nak membaca bila dia mengeluarkan ayat-ayat begitu. 

5 comments:

Anonymous said...

bro, lu dah mintak maaf, bagus la. tapi daftar pengundi dia kat lu punya entry sebelum ni, lu masih tunjuk.
kasi padam ke, censored ke, amacam?

Anonymous said...

Apa-apapun tunggu lah dulu pendedahan part 3 dari Gaysec.

laskar pelangi said...

baca blog tu memang rasa fuhhh! islam diperkatakan camtu..sedih sangat

awaniza ismail said...

kenape tak boleh nak bukak web dia ?

Qaseh dalia adelia said...

sebolehnya tak usah kot kita copy paste ayat2 yg dia tulis ..sob3x sbbnya kata2 makcik tu sgt jahat ! membuatkan kita terbca hinaan dia pd NABI kita .. grrr siapa pun dia semoga satu hari nanti kebenaran terbukak luasss sebesar langit

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails