Friday, October 21, 2011

Keropok Lekor dan Sotong Celup Tepung Terbaik di Kotarayaku


Hanya di Ana Ikan Bakar Petai, Bandar Baru Bangi

p/s: Sekarang aku mula bekerja selama 17 jam sehari. Super exciting!


9 comments:

Dilakochan said...

Sotong celup tepung ana ikan bakar mmg terbaikkkk!

Nak serang wkend niii..

FatinNadiah said...

kalif, kat ne kedai ni?
nak try gi malam ni. hee~
macam sedap jek. :)

Carl Samsudin said...

Ini dekat Ana Ikan Bakar Petai, Bandar Baru Bangi. Depan kilang Sony dan sebelah balai bomba. Kalau masuk exit tol bangi/ukm. Amik pukul 9 dekat round abour. and 100 meter ahead belah kanan ada restoran ini. =)

.::WaNiE::. said...

sedapnye ana ikan bakar petai dah ada kat sini !

Hfzh Samsuni said...

Ceh. Patut aku rasa macam kenal kau time kau take order tu.

Anonymous said...

aku baru balik makan kedai engko. sedap.

Erin

FatinNadiah said...

da makan situ. yeay! jmpe kalip gak. yeay! hahahaha. sedap! nanti boleh ajak family dtg makan.

BeaN MorENo said...

sedap weyh!

Justin said...

sedapnye ana ikan bakar petai dah ada kat sini !

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails