Thursday, November 24, 2011

8 Sebab Kenapa Perempuan Harus Belajar Memasak!


Girl in the kitchen is so fuuuuuuu sexay!

1. It’s still hot
Aku sangat sure kaum perempuan tiada masalah attracting men with your intellect, but no matter how smart and beautiful you are lelaki selalunya akan cair for a girl who can cook an amazing meal. You may have already gotten into college, but extracurriculars still matter! 
2. Cooking makes you beautiful
Tiada yang lebih menarik dari perempuan yang menjaga kecantikan. Memasak makanan yang berkhasiat di rumah will give you sparkling eyes, shiny hair, healthy nails and glowing skin! Its true babe babe babe.
3. Good food makes you smarter
Makanan sampah (Junk food)  make you tired and kill your ability to concentrate. Memasak makanan yang berkhasiat di rumah will give you the focus to stay sharp all day.
4. Cooking is more efficient
Going out may seem quicker because there is no prep or cleanup, but in the long run it actually takes more of your time. Once you have it down, you can make yourself a solo meal and have your kitchen back in working order in about 30 minutes. For The Win!
5. You’ll save money
Menjadi seorang perempuan adalah amat mahal! Jika anda merupakan seorang yang suka membelanjakan duit on designer brands, setiap sen dikira. Cooking at home is a great way to save money on food, duit yang berlebihan boleh digunakan untuk membeli barang-barang lain. betol kan?
6. It keeps you slim
At home you have complete control over everything you eat, and when you cook healthy foods this works to your advantage.
7. You might one day be a mom
Pernahkah terfikir sekiranya perempuan yang berumah tangga masih tidak tahu bagaimana hendak memasak? Jika anda mempunyai plan untuk berkeluarga suatu hari nanti, your life will be a lot easier if you pick up some kitchen skills beforehand. Makanan yang telah diproses adalah teruk untuk anda dah keluarga anda. Plan ahead for your future healthy family.
8. You might love it
Cooking is like art and science. It allows you to build skills, be creative, de-stress and when you’re finished you have a wonderful and delicious product to enjoy. 
Question: Which part of house is the sexiest one? and why?
My answer: I choose kitchen! coz got washing machine! 0_o
p/s: i need a girl who know how to cook!



10 comments:

mic in my earphones said...

I wish to add another THREE reasons:
1. Just in case your husband-to-be seseorang yang suka masak. Waktu masak adalah waktu sgt sesuai nak erat hubungan. Seen this!

2. Wanita yang memasak means..they care more about her family. At least mereka jaga makanan family dia. Mana lelaki lebih cair, bila mereka sakit: perempuan bawa sup masak sendiri or beli bubur nasi mcd?

3. Orang cakap air tangan ibu/isteri lah senjata paling mustajab nak jaga family. Ustazah Bahyah puan ada bilang, "Nak petua terbaik jaga kerukunan rumah tangga? Ikut suruhanNya. Dan ikat perut suami dengan air tangan/masakan isteri.

Good title!

Carl Samsudin said...

A Big SETUJU with you!

aty shakira said...

I love cooking even though I don't really expert in it. But so far, "He" never complaint, hope everything's fine :)

irahehe said...

alamak, aku reti masak air, megi dan telur rebus. still lagi boleh apply jadi bini kau? hahahahaha!


ok.gurau.

Terbang Bersamaku said...

sy setuju dgn entry nie..lagipun sy pernah dgr perkataan nie "kalau nak jaga hati seorg lelaki, haruslah jaga perut mereka" memasak tue penting utk kehidupan..=)

myra abdullah said...

HEHE..
kene byk blajar lagi ni.
masak bukan bende yg mudah.dapat pulak husband tu cerewer bagai.
tak ker masalah.hihihi

wani said...

i love this! keep it up! ^^

Afiqah Ross said...

Totally agree with ur point #8!!!
i was suck in cooking n hate kitchen. hahaha...but once u start cooking, then u`ll find urself wanna keep doing it. and now imma sooo addicted to cooking!! it's relieve stress. very true! ;)

Anonymous said...

so true (:

localhost said...

Aku suka gadis/isteri yg bijak-kreatif memasak didapur. :-)

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails