Sunday, November 13, 2011

Kira style ke kalau makan tutti frutti then post gambar dekat facebook/twitter?


 Tutti Frutti


Kira style ke kalau makan Tutti Frutti then post gambar dekat Facebook/Twitter??

I miss THEM! few years back. 

This is the reason why i love Facebook so much! hewhewhew

p/s: Tutti Frutti ini trend. Macam JCO and Big Apple jugak suatu ketika dahulu. Same goes to Ayam Penyet jugak. SEMUA NAK KECHOH!



16 comments:

Asyiqin Yunos, said...

I work at tf. most customer kalau makan memang akan tangkap gambar ;)

wannurfazrini said...

hahahahahahahahahahahahahahahahah~

lionteen said...

tibe2 nak g mkn ayam penyet la pulak. lapar. hehe

wani said...

haha... style style~ jgn cakap kau tak pernah buat.:P

myra yusreena said...

ahaha pattern gambar lebih kurang sama pulak tu semuanyee..hahaha

♥ eyka elisha ♥ said...

hahahaha! sme gk cm trend pkai dslr dan tudung lilit =P

Bukan Primadona said...

dude, that's what we call marketing!

Ari said...

Aku rasa kalau takde orang ambil gambar macam tu, tak famous la TF macam sekarang.

Apa je yang boleh kalau ambil gambar kat TF pun jadi satu isu?

Miss Ff said...

Saya first time jumpa blog Carl Samsudin ni masa saya google 'Tutti Frutti', serius!. Pastu terus follow smpai sekarang

Carl Samsudin said...

HAHAHAHA. No offence eh rakan2. Cuma gurauan. TAPI BENAR!

Alin Marlini said...

mestilah kena tangkap gambar...baru feeling...hehehhehe(tak penah lagik makan TFT)

NiGhTiNaNgLe_FARA said...

anda di tag!!!!!

http://farafabulous93.blogspot.com/2011/11/jom-main-game-tagged.html

Sikurustegap said...

tak penah mkn lg huhuhu

fiey zara malaiqa said...

sedah ker weh..?xpnh mkn lagi..hukhuk..

-atiQah- said...

sy kenal tutti fruitti ni lps baca blog carl. entri yg diana naubi tu. hehe.

husna saad said...

deliciousnye tf ! rase lapar pulakk .haha

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails