Friday, November 25, 2011

The Way To A Man's Heart is Through His Stomach

 Assalamualaikum

The way to a man's heart is through his stomach

Aku kadang-kadang kalau ada pertanyaan memang aku suka acukan pertanyaan tu dekat facebook. Bukan aku sorang je boleh share maklumat tapi siapa-siapa yang rajin jenguk ke facebook aku dapat lah maklumat-maklumat tu. Itu salah satu kebaikan facebook ini. Jadikanlah facebook ini tempat menerima ilmu jugak. Ecehhh! hewhewhew. So semalam aku duk sibuk sama rakan-rakan aku membincangkan pasal orang zaman sekarang ni wajib nak perempuan yang reti masak ke. So aku did some research la sikit-sikit kan. Then finally aku post statement kat bawah ni. So ramai yang bersetuju! So perempuan-perempuan dekat luar sana. Belajarlah memasak dari sekarang! Jangan lah minat Chef Riz! Ewwwwwww. 

Ramai yang setuju!

Bukan aku nak kata bila aku keluarkan statement dekat facebook ramai yang setuju. Contoh dekat bawah ni:

Ini fakta apa? Tapi tengok lah yang like berapa orang. Comment memang takde lah.

p/s: Isnin cuti Awal Muharam. Tanya diri anda, tahukah apa itu Awal Muharam. Google it now guys. Tak rugi ambil tahu. Kalau Awal Ashaari kau kenal pulak kan.



6 comments:

mic in my earphones said...

17min vs 17 hours. Haha.
beza weih!

FatinNadiah said...

betol. memikat suami melalui masakan. tapi suami aku jarang soh masak. kesian nanti isteri penat katenye.
tah2 aku masak tak sedap!
penah gak mintak die buat confession.
die kate sedap, tapi sian nak masak untuk berdua je. kalau ade orang datang baru lah masak. *peace*

FatinNadiah said...

okeh tipu. die tak kate sedap. die kate boleh la. hahaha. *pfftt*

Nudabuffy said...

muka chef rizz macam khalif la.. macamana ni.. pasal minat khalif kenalah minat yang muka sama dengan dia..kekekekek (***blergghhh... )

wani said...

I might not be a good cook but I am a good baker u know! ^^
incik hasben-to-be saya kata "takpa tak pandai masak, tapi kena ada keinginan untuk belajar memasak" It takes sometimes rite if I wanna be a good cook... but I will surely learn from the bottom as it will be the best for him (:

Pipiyapong Abdillah Hamzah said...

Emmm baiklah.

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails