Thursday, December 15, 2011

Hidup Kau Bosan La Weh!

Assalamualaikum.

Ini Khas Buat Aku dan Sahabat-Sahabat Aku.
(terutama di facebook, twitter, blog dan reality)


p/s: Kalau kau terasa, butthurt. Padan muka kau. Memang kau lah orangnya.
p/s/s: Untuk blogger yang cerita family kau pakai spender jenis apa pon nak cerita. Kau nampak bodoh.
p/s/s/s: Bagi blogger perempuan yang suka tayang muka tapi apa pon takda. Kau bimbo sejati. Good!


11 comments:

Bean Moreno said...

ko saje je kan aku dah agak ko nak tembak aku siot tol! haha

Pida said...

haha... mmg betul tu.

Carl Samsudin said...

Tembak wak lu! Siapa makan cili terasa lah pedas dia. HAHAHA.

Dilakochan said...

Hahah best plak baca komen2 semua tu!

Cemana plak dgn org yg duk update ayat emosi all the time dkt wall FB depa?

Kau stress tak baca? ;))

Nafisya Ismail said...

bimbo sejati? erkk.. haha..

Carl Samsudin said...

Dila: Stress! Mostly budak pempuan yang taraf2 sekolah menengah tu. nak terajang je rasa!

Nafisya: Bimbo ke? Tak kan. hehehe

Suraya Aris said...

betol jugak cadangan carl untuk FL tu. ada jugak ilmu baru kan :D

cimOt said...

hmmmm..macam2 ragam..

aku hentam koromo je laaaa..ikut mana dan je laaa..

nur hidayah isa said...

eh my lec ada di situ...student HBB gak ke?

monster_buncit said...

"p/s/s/s: Bagi blogger perempuan yang suka tayang muka tapi apa pon takda. Kau bimbo sejati. Good!"
what do you mean man?

Anonymous said...

P/S/S/S : yang tayang isteri utk khalayak ramai pun > GOOD

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails