Thursday, May 3, 2012

Belle Yahya and ThruAndThru Photography


Assalamualaikum.

Last week aku and Belle Yahya ke Johor Bahru. Jumpa team photographer dari ThruAndThru Photography. Most of them memang kawan lama aku dengan Belle lah, so senang nak deal and aku pon sangat kenal diorang ni macamana. Because last two weeks dah plan awal-awal dah nak shoot Belle dengan baju pengantin dari Izan Yacob Bridal House. So these are some of the masterpieces menakjubkan diorang lah. Enjoy ok!





Baju pengantin dari: Izan Yacob Bridal House
Photographer: ThruAndThru Photography (+0177155550 - Hassan)

6 comments:

♛ Azie Azra ♛ said...

belle super cantik bila dah bertudung!! (>.<)v

Snap Eye Pictures said...

cantekkkkk!!!!!!!!!!!! sangattt!!!

~Aimiey Nazmiey~ said...

Cantik sgt belle!! Nnt khwn mesti lg cantik!! B'tuah yg dpt belle..ahaksss :)

HyRoSSa aNniE said...

org nye mmg dh cntik... baju pon cntik... so jd cantek hamat kuase due... hikhikhik

Carl Samsudin said...

Doakan perkahwinan kami nanti yeh =)

Syafiqah Sabki said...

superdupertripple cantik dia bertudung,alhamdulillah..untung sgt carl nih..tehee=D

The Old Entry

Related Posts with Thumbnails